Innovatielab arbeidsorganisatie

Groeiende voedingsbedrijven worden met heel wat uitdagingen geconfronteerd. Hoe blijf je als organisatie flexibel en klantvriendelijk? Wie doet wat en hoe krijg je iedereen mee in de groeispurt? Via het innovatielab kan je zicht krijgen op de eigen arbeidsorganisatie en word je op weg gezet om je als bedrijf efficiënter en flexibeler te organiseren en meer betrokkenheid en eigenaarschap te creëren op de werkvloer. Deze cursus bestaat uit vier lesdagen: Start: vrijdag 16 juni 2017 (9u-17u) - Zonnehoeve Production Woensdag 30 augustus 2017 (12.30-17.30)Donderdag 5 oktober 2017 (9u-17u)Woensdag 8 november 2017 (12.30-17.30) Meer informatie over deelnameprijs en praktisch verloop vind je hier. 
Locatie
Verschillende locaties
Organisator
Flanders' Food
Tags
Sector
verwerker
Website
Inschrijven doe je hier.