Programma:
- 15.00 u: Ontvangst
- 15.15 u: ’Eetbare bloemen: sierlijk én smakelijk!’
Annelien Tack (PCG) - 15.30 u: Eetbare bloemen in het licht van de novel food wetgeving
Isabelle Laquiere (FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de voedselketen en Leefmilieu) - 15.45 u: Praktische ervaringen met de teelt van eetbare bloemen
Liesbet Blindeman (PCS) - 16.00 u: Bewaring van eetbare bloemen
Ann Schenk (VCBT) - 16.15 u: Waarom wij chefs bloemen leren eten
Yo De Beule (Duizendblad, teler van kruiden en eetbare bloemen)
Dries Delanote (Le Monde Des Mille Couleurs) - 16.45 u: Eetbare bloemen, niche assortiment
Rina Tolpe, verantwoordelijke eetbare bloemen (Groothandel Horeca Totaal) - 17.00 u: Receptie met bloemenhapjes
Locatie:
Restaurant ArtiChaud
Kazerneweg 1A
9770 KRUISHOUTEM
Gericht naar professionele tuinders, gespecialiseerde groothandel en horeca
Deelname is gratis, aantal deelnemers is beperkt
Meer info:
Annelien Tack of Justine Dewitte
tel. 09/381 86 86
annelien@pcgroenteteelt.be; justine@pcgroenteteelt.be
Verplicht aanmelden vóór woensdag 13 september
Organisator
PCG
Sector
praktijk-onderzoek
producent