Good Food - basis van duurzame voeding

Meer duurzame voeding in je kantine, maar weet je niet waar of hoe te beginnen? Een voeding met meer lokale producten, van het seizoen, bio en plantaardige proteïnen zonder te verspillen? Leefmilieu Brussel organiseert elk jaar een opleidingsprogramma dat kadert in de Good Food-strategie van het Brussels Gewest. Een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils, of je nu al veel bezig bent met Good Food of nog nieuw bent in de materie. Het programma bestaat uit praktische en thematische opleidingen. Je vindt het hele programma hier. Deze opleiding specifiek: Een namiddag vol uitdagingen voor onze koks: hoe een duurzame maaltijd samenstellen op basis van seizoens- en biologische producten en restjes. Onderverdeeld in kleinere teams zullen de koks bereidingen samenstellen en daarbij gebruikmaken van de beschikbare ingrediënten en onder leiding van de chef gerechten bedenken die zijn aangepast aan hun doelgroep.
Locatie
Beescoop – Van Hovestraat 19, 1030 Brussel
Organisator
Leefmilieu Brussel
Tags
Sector
foodservices